ЗА НАС

Кредитен Център Брейн Сторм е регистриран Кредитен посредник в регистъра на Кредитните посредници на Българска народна банка (БНБ).

Дружеството предлага кредитни консултации, свързани с условията по ипотечни, потребителски и фирмени кредити. Кредитен Център Брейн Сторм работи единствено като консултантска компания и не отпуска кредити.

Нашият екип е изграден от експерти с дългогодишен опит в сферата на кредитиране, които ще Ви помогнат да вземете най-правилното решение за Вашия кредит.

Като част от групата Брейн Сторм, услугата, която предлага Кредитен Център Брейн Сторм е логично продължение на дългогодишната дейност в сферата на комплексните бизнес решения, стоящи зад търговската марка, а именно бизнес, правни, финансови и данъчни консултации, преминавайки през управление на бизнеса, счетоводството и одита, и завършвайки с финансово-счетоводен софтуер Мираж SQL.

Кредитен Център Брейн Сторм е част от голямото семейство на Брейн Сторм
www.brainstorm.bg

ПОРТФОЛИОТО НИ ОТ УСЛУГИ ВКЛЮЧВА:

Ипотечен кредит

Рефинансиране

Потребителски кредит (потребителски кредит с ипотека)

Фирмени кредити

Кредит за българи, живеещи в чужбина

Други услуги

Ние сме с Вас през целия път – до самото усвояване на кредита, а и след него.

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ?

Нашите услуги са напълно безплатни за всички клиенти физически лица.
Като партньор на Банките, ние получаваме нашето възнаграждение от тях за съдействието, което им оказваме.

Ние сме Лицензиран кредитен посредник.
Кредитен Център Брейн Сторм е регистриран от БНБ кредитен посредник с регистрационен номер BCI000032.

Ние сме независим кредитен консултант.
Без значение коя банка изберете, ние ще положим максимални усилия да получите най-добрите условия при най-доброто обслужване.

Експертиза.
Нашият екип е изграден от опитни професионалисти, със задълбочени познания в сферата на кредитиране и кредитния процес, отлично познаване на пазара и изградени солидни контакти с банковите институции, което е сериозна предпоставка за вашия успех при кандидатстване за финансиране.

Дългосрочно сътрудничество.
Нашата цел е да бъдем до вас във всеки един момент, сега и за напред – в моменти в които имате нужда да решим заплетен казус свързан с ваш кредит, ново финансиране, рефинансиране, обединяване на задължения.

Ние сме с вас през целия път.
Можете да разчитате, че ще бъдем до Вас от първоначалните консултации, през събирането на документи, анализ и синтезиране на информацията от получените оферти от банките, помощ при попълването на документите за кандидатстване, до самото усвояване на кредита, а и след него.

Спестявате време.
Чрез нашата услуга спестявате значително време свързано с ходенето по различни банки, което често е свързано и с остъствие от работа. Можем да ви посетим безплатно и на вашето работно място за консултация.

Спестявате усилия.
Ще ви спестим значителни усулия, свързани с проучването на параметрите по кредитни сделки предлагани от отделните банки. Получавайки няколко оферти, ще направим за Вас сравнителен анализ на информацията, за да можете да вземете най-доброто решение според вашите нужди и възможности.

Поддържаме цялата кореспонденция с банките вместо вас.
Ние се грижим за изпращането на документите по кредита към банките, изясняване на детайлите около финансирането, структурата на кредита, обезпеченията.

Договаряме за Вас персонални условия по кредита.
Всеки казус е строго индивидуален, поради, което ще вникнем в детайлите, за да може очакваното финансиране да бъде адекватно на вашите нужди.

11 банки на едно място.
Всичко на едно място. Различни възможности за вашето финансиране, избор на най-добрата оферта, от множество банкови продукти.

Лично отношение.
Стремим се да имаме приятелски но в същото време и много професионален подход към всеки наш клиент. Високата клиентска удовлетвореност за нас е на първо място.

НАШИЯТ ЕКИП

Камелия Терзийска

Камелия Терзийска

Собственик и генерален мениджър

Константин Йорданов

Константин Йорданов

Директор

Юри Семов

Юри Семов

Кредитен консултант

Василена Влъчкова

Василена Влъчкова

Кредитен консултант

Виолина Бачева

Виолина Бачева

Кредитен консултант